Witte Sony PlayStation VR - PS4 (UK import)

481,-
De beste prijs bij bol.com


Merk:
Categorieën:
Kleur:
Zwart Wit Zwart-Wit

Gratis verzonden
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis
Retour Binnen 30 dagen na ontvangst
Bezorgd door PostNL

Over Witte Sony PlayStation VR - PS4 (UK import)

Let op: product komt uit Engeland dus heeft een Engelse stekker.

Live the game

Dompel jezelf onder in buitengewone nieuwe werelden, stap midden in een ongelooflijk game-universum en ervaar een nieuwe manier om te spelen met PlayStation VR.

Mogelijk gemaakt door PS4
PlayStation VR is de nieuwste aanwinst van de PS4-familie — welke PS4-console je ook hebt, je bent helemaal klaar voor PS VR. Sluit de headset aan op je PS4, voeg een PlayStation Camera* toe en laat de werkelijkheid achter je.

Ervaar de toekomst van gamen
OLED-scherm van 5,7 inch
Hyperrealistische 3D-omgevingen komen tot leven met een aangepast OLED-scherm.

360 graden zicht
Het maakt niet uit welke kant je opkijkt — met PS VR word je ondergedompeld in een levende, ademende wereld met een naadloos overlopend gezichtsveld van 360 graden.

120 frames per seconde
De combinatie van vloeiende beelden en superlage latentie vormt een ongelooflijk levensechte gamewereld.

Ondergedompeld in audio
3D-audio
Ontdek een nieuwe geluidsdimensie met baanbrekende 3D-audio, waarmee je nauwkeurig hoort waar de geluiden boven, beneden en overal om je heen vandaan komen en hoe ver weg ze zijn.

Ingebouwde microfoon
Chat online met je vrienden, bespreek je gametactiek en dompel jezelf nog meer onder in de virtuele wereld met de geïntegreerde microfoon van de headset.

Jouw PS VR
Live the game — op social media
Bekijk onze social mediapagina en zie hoe PS VR-gamers op uiterst hilarische en inspirerende manieren hun ervaringen delen op Twitter en Instagram. Stuur ons je foto's met #PSVR en misschien ben jij er straks ook bij...

Speel in nieuwe werelden
Van razendsnelle futuristische sporten in RIGS: Mechanized Combat League tot duiken in van haaien vergeven zeeën met PlayStation VR Worlds, fantastische superauto's besturen in DRIVECLUB VR of superspannende horror in Until Dawn: Rush of Blood en nog veel meer. De nieuwe realiteit is er voor iedereen.

Ga op in de game
PlayStation Camera
Waar je ook bent, met de dubbele lenzen en 3D-dieptesensoren bepaalt de PlayStation Camera de positie van de headset, de PlayStation Move-bewegingscontroller en de DUALSHOCK 4-lichtbalk, zodat je je altijd midden in je VR-gamewereld bevindt.

Nauwkeurig volgen
De PlayStation Camera volgt negen led-lampjes aan de voor-, achter- en zijkant van de PS VR-headset. Zo worden je bewegingen uiterst nauwkeurig vertaald naar de gamewereld, waar je je ook in de speelruimte bevindt.

Alles volledig onder controle
DUALSHOCK 4
De heerlijk nauwkeurige PS4-bediening krijgt een nieuwe dimensie met PS VR: elke game is compatibel met de DUALSHOCK 4 draadloze controller. Daarnaast wordt de lichtbalk voortdurend gevolgd voor nog nauwkeurigere bewegingen in de game.

PlayStation VR-richtcontroller
Neem het heft in eigen handen in de gamewereld met volledige controle over je VR-ervaringen, waardoor je je nog meer in de virtuele wereld van je games waant.

PS VR-richtcontroller
Zorg ervoor dat elk schot telt met een controller die in je game tot leven komt als een virtueel wapen. Met de richtcontroller schiet je met dodelijke precisie in compatibele PS VR-shooters.

Speel samen
- Projecteer je PS VR-ervaringen rechtstreeks naar je tv met de spiegelmodus, zodat je familie en vrienden zien wat jij ziet en ze een kijkje in jouw virtuele wereld kunnen nemen.
- Laat je vrienden meedoen in jouw game met de losstaande modus en geef de actie vanuit een andere hoek op een tv weer voor een ervaring als tweede speler.

Mediaspeler van 360 graden
Bekijk je video's en foto's in 360 graden via de PS4-mediaspeler. Sluit een USB-stick aan op je PS4 met de media van 360 graden die je hebt opgenomen met een camera die alle hoeken tegelijkertijd filmt. Selecteer 'VR-modus' in de opties van de mediaspeler en stap middenin al je afbeeldingen en video's.

PS4 Pro-bezitters kunnen met hun PS VR headset ook video's afspelen in 4K-kwaliteit. Zo wordt het afspelen van zelfgemaakte video's en content van videostreamingservices een meeslepende belevenis.

3D Blu-ray afspelen
Geniet van je 3D Blu-ray-collectie in geweldig stereoscopisch 3D met de PS VR-headset.

Films zoals Ghostbusters, The Amazing Spider-Man en Pixels komen voor je ogen tot leven. De filmische ervaringen zijn zo meeslepend dat je het moet zien om het te geloven.

Probeer PS VR
Wil je PlayStation VR zelf uitproberen? Ontdek waar je de headset en een verscheidenheid aan PS VR-games kunt uitproberen op een locatie bij jou in de buurt.

PS VR-video's en -ervaringen
Ga verder dan gamen en duik in een nieuwe dimensie met een reeks PS VR-ervaringen, films en honderden video's van 's werelds grootste kanalen en VR-ontwerpers.